Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Copak nezname cislo pane Jilku, ale horsi je to zname cislo. Mame v CR par problemu s remeslniky, kteri jaksi neodvedli praci tak jak meli. A vzdy kdyz jim volame aby to prisli opravit, jednoduse telefon neberou. Ale staci potlacit to vlasni cislo a oni v domeni ze jim vola potencialni zakazni ktereho by mohli opet podvest, hned po druhem znoneni ten telefon zvednou. ;-D

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Nezname cislo?

Vcera mi volala zena ze jui mam vyzvednout od kadernice. Teda nevolala, protoze ji telefon stacil jen u nas zazvonit, protoze ji dosla baterka. Tak to zkousela z kadernickeho salonu, a ten mel to cislo potlaceny. To maji obcas i otravove, tak jsem to jednoduse odmital. Ale pak mi doslo ze ji mam vyzvednout, a nachytal jsem ji jeste s kadernickym telefonem v ruce.

A samozrejme jsem pochvalen nebyl.

1 0
možnosti

J17a36n 35P88a75v93l74í30k

21. 3. 2019 19:10

Neznámé číslo, nápis, který se objeví na displayi, zásadně beru, vždycky je to berňák, který mě vyzve, abych přišel opravit chybu v daňovém přiznání. Po opravě mi mohou vrátit přeplatek.

0 0
možnosti
Foto

Neznámé číslo nejprve vždy hodím googlovi, čísla šmejdů a otrapů tam jsou.

1 0
možnosti

Dobrý den , na neznámé číslo je následující crrrr --> zvedám a nasadím dobrý den tady sekretariát p. ... čím vám mohu pomoci ?

0 0
možnosti
Foto

No, to můžete, když nemáte žádné klienty nebo zákazníky. Oni totiž občas volají z nějakého telefonu, který nemáte v kontaktech... Nebo budoucí zákazník na doporučení. Nebo dítě má vybitý mobil a tak volá z kámošova půjčeného.

Obchodní nabídky jsou něco jiného - ale dcera našich známých to jednou v létě dělala (už nikdy víc) a pak o tom vyprávěla, byly z toho dva závěry:

- když tu nešťastnou osobu necháte říct nabídku, tak jí to započítají a dostane zaplaceno

- být na ně sprostý nemá smysl, oni to dělají z nouze (zrovna nic lepšího nenašli) nebo omylem a jak jim skončí smlouva, tak utečou

A dokonce není vyloučeno, že to bude zajímavá nabídka - i když tohle se mi stalo jen jedinkrát.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS