Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vite, Jilku, z Vas ta samolibost a arogance kape v davkach vic nez mensich ... no nic, udelejte si lnene seminko a ponorte se do nejakeho vychodniho filosofa, to jiste zabere ... jo, a hlavne chodit bos, aby si Vas lidi vsimli ... par takovych jsem v zivote potkal, nikdy nebylo o co stat ... je mi pouze lito tech, ktere jste vyuzil k naplneni Vasi samolibosti, nicmene ty pinetky, co jste zklatil nelituju, ze se nechaly oblbnout, kazdy sveho stesti strujcem ... ovsem nazyvat je “moje lasky”, to je pokrytectvi nejhrubsiho zrna, kam se na Vas hrabe provareny agent - a ze to je nejaky kalibr !!!

0 0
možnosti

J76a84n 17J21í56l60e53k

15. 9. 2018 7:15

Já jim to pane Bartoši vyřídím. Budou určitě rádi, že si děláte o ně starost. Jinak lněné semínko a chůzi bos vám mohu jen doporučit. Obé je prospěšné. A pokud dáváte najevo že není o co stát. No zdá se, že odmítate, něco, co vám nikdo nenabízel. To nesvědčí o vaší rovnováze, tedy pokud se nejedná o převlek pana Kvapila, podle zůsobu dikce :-)

Pro vaši informaci, lidé kteří odmítají něco co jim nikdo nenabízel, většinou jsou zhrzení lidé, kteří nevědí jak by vyjádřili své zklamání z nezájmu druhých o svou osobu. :-) něco ve smyslu: Ona sice na něj hleděla, asi jako na něco, co kočka donesla domu, nebo, co vyplavil příliv, leč on by ji nechtěl ani za hroudu zlata.

0 0
možnosti

J68a43n 91J84í56l13e56k

15. 9. 2018 0:52

Chtěl jsem vám pane Kvapile říci, že je mi líto, že jsem vás tak přecenil, když jsem ten blog, co vás tak rozčílil, psal a říkal jsem si, že asi budete schopný ocenit fakta. Bohužel jste jen nepochopil, že si s vámi nikdo nic nevyřizoval. pouze jsem jen k diskusi, nastolil ucelený pohled. Chápu, nejste schopen pochopit tak hlubokou úvahu. příště se pokusím psát jednodušeji, aby i vy jste mohl ocenit krásu asertivity :-)

0 1
možnosti

Zajímavé.

Zeptám se Vás na profesionální názor - mohu-li?

Počkám na Vaše vyjádření, zda mohu neb nemohu položit otázku.

0 0
možnosti

Vypadá to, že z tohoto vašeho slintu žádný bestseller nebude. Co říkáte, pane Jílku? Zájem čtenářů veškerý žádný. Tak to však muselo skončit, když vás při psaní vedla pouze uražená ješitnost, tudíž jste stvořil nezáživný blábol. Připomínáte v něm své minulé úspěchy a ujišťujete lidi, kteří o to nestojí, jak jste mi to nandal, jak jste si ve mně četl jako v otevřené knize a těžil z naší diskuze materii pro svou další tvorbu. Houby s voctem, pane Ješito. Kdybyste nebyl tak nezřízeně arogantní, mohl jste si ušetřit tuto trapnost.

V prvopočátku jsem vás v dobrém upozornil na to, že hodnotíte a soudíte, i když tvrdíte, že ne. A vy jste to mohl vzít, nechat být nebo věcně diskutovat. Místo toho jste se svévolně napasoval do role jakéhosi mentora, poučoval mě a do omrzení tvrdil, že něco nechápu. Já ale od vás nic nepotřeboval a nemám žádný problém. Byl jsem to já, kdo se bavil, a bylo zároveň poučné sledovat, jak "slovutný" terapeut krok za krokem ztrácí fazónu a mění před očima v prskajícího trapáka.

0 0
možnosti

J64a64n 78J71í21l86e97k

14. 9. 2018 18:51

No jo pane Kvapile, co naděláte, ani ta státnice vám nepomůže pochopit o co jde. S tím nic nenadělám :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články