Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Tak jsem nahlédla do článku na nějž jste upozornil, napsala jednu celkem nezpochybnitelnou větu kritizující antisemitismus a dočkala se od autorky smršti sáhodlouhých vysvětlujících výlevů s ubohou snahou mě nějak znectít. ;-D

1 0
možnosti
Foto

... skvělá muzika R^zlepšila mi náladu, díkyR^:-)

1 0
možnosti
Foto

karma...byli jsme prosperující země, ne že bez problémů, problémy byly - ušmudlaná první republika - skvělý článek historika Šebka...ale - měli jsme demokratickou zemi schopnou konkurence a dobře zavedených obchodních vazeb. A právě Židé na tom mají velký podíl...díky za článek, jichž je velmi třebaR^

8 0
možnosti
Foto

skutečně prosperující země jsme teď

0 0
možnosti
Foto

Ano, Židy k nám, antisemity do Palestiny:-)

3 0
možnosti
MB

Nevím, zda na světě existuje - Podobně sveřepý stát, jako ten náš! Naše dějiny jsou v podstatě o mýcení těch schopných a umných. Jistěže, svou roli v tom hrála 2 světová válka - pak odsun němců. Nicméně jsou zde roky 1948, 1968 a decimace celých tříd - stavů! To vše, se dělo pro čistotu a blaho Lidu! Totálně zpřetrhané přirozené vazby a tradice. Letos uplyne 30 let od "Léčby, toho zdeformovaného". No, deformuje se sveřepě dále ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Kolega z práce říkal, že jsme země, kde zvítězila lidská blbost. Ono se to zdeformované zatím stačilo modifikovat.

4 0
možnosti
MS

R^ K tématu aktuální informace z Brna. Bude se rušit tramvajová linka (šalina) číslo 3. Jede totiž ze Židenic přes Tábor do Komína.

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Ano, tak kdysi fungoval stát a tak by měl fungovat znovu. Loajalita státu ke svým občanům a občanů ke svému státu. Když se daří občanům dobře, daří se dobře i zemi v níž žijí.

Žel, my jsme se vydali cestou "národního očišťování", po válce následovalo vyhnání Němců podle principu kolektivní viny. Ale, ač "národnostně téměř čistí", dodnes jako bychom nevěděli, čí jsme. Takže něco není v pořádku.

Vím, že žádné kdyby neplatí, ale je možné předpokládat, že němečtí spoluobčané, pokud by v zemi zůstali, by možná v roce 1946 nevolili komunisty. A poté, když už komunistický stát neměl "zlé Němce", vyvolil si další "skupiny nepřátel" z vlastního národa. Ty potíral a snažil se je likvidovat ;-(;-(;-(

3 0
možnosti
Foto

Sudetští Němci byli možná vyhnáni právě proto. Staří Římané (pokud si pamatuji) říkali, že vítěz má být velkorysý. Ale byli my jsme vůbec vítězové?

1 0
možnosti
OU
JJ
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články