Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:) Na televizi vlastně nekoukám. Nejvíc mě rajcuje Retromusic, jest to tvkanal velmi didakticky, staré vypalovačky a hity k pomilováni, to jo. Jinak se ze mne stal nedivák. Ale mám trochu obhajoby. ČT má pořád nejumírnenejsi a nejvíc profi zprávy a moderátory co nehrajou za pomoci výstrihú a špulení na city. A pak...beru to jako sociální přemýšlení..to placeni. Jsou lidi, co jsou schopni žít koncerty a dokumenty a přenosy z divadel, kam se proste nemaji z důvodů vselijakych jak dostat. Ct jim to dá. Platim a vim, ze ceska televize tuhld radost té stare paní přinese. Když se projedeme mestem a vidime, kolik naše deti vecpou macdonaldu, který bývá spojován se zbrojním průmyslem Ameriky, těch pár korun za měsíc pro účely mít servis veřejnoprávní televize, to mi nezabije.:)

1 0
možnosti

My se většinou neshodneme, ale tady musím ocenit karmou především to, že v tom blogu mluvíte pouze za sebe a nikoli za celý národ jak je tu u některých blogerů zvykem. R^

2 1
možnosti

J34a77n 51J17í70l49e46k

7. 3. 2019 12:33

Já vždy mluvím za sebe. Tedy pokud nejsem pověřen jako mluvčí za někoho jiného

0 0
možnosti
Foto

Jak by to asi po privatizaci dopadlo? Další Nova a Prima. Původní tvorba a publicistika minimální a ještě nekritická k vládě, zprávy typu Blesk a sport jen na placeném kanále. Já budu raději platit měsíční poplatek!!

1 0
možnosti
Foto

R^ Jinak vše je ,,v hlavě". Každého jedince, pochopitelně nejednou ovlivněné kde čím, i kde kým. Polopaticky pak asi takto:,,Je velmi dobrý neživit nenávist, neživit křivdy, protože to, co máme v mysli vlastně tvoří náš vnitřní interier, A pakliže si to kdokoli, vědomě, či nevědomě zaneřádí takovýmdle, s vodpuštěním svinstvem, tak si v tom pak i bydlí."

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=694067

2 0
možnosti

Souhlas, pokud veřejnoprávná TV neplní svou roli ať se zprivatizuje.

0 0
možnosti
Foto

Kolik lidí, tolik názorů, i ,,názorů". Zatím je ona ,,veřejnoprávnost" ošetřena zákony;-)

0 0
možnosti

J13a11n 92H33a56r76v64a55n

7. 3. 2019 11:15

Dnes opět souhlasím. A blogy některých fňukálků už nečtu, stačí vidět jméno :-)

0 0
možnosti
Foto

Fńukací i vztekací témata i ,,témata" mívají nejednou až největší ohlasy, což zmińuje i autor;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články