Diskuse

Tak se mi zdá

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D90a51v13i66d 83H93o59r30á48k

12. 12. 2018 14:31

Taky se mi zdá, že máme skutečně společné oblíbené autory, kteří dokáží nejen pobavit, ale donutit i čtenáře k zamyšlení.

Například pan doktor Vodvářka ve svém zamyšlení doslova uvedl : "Považovat občany s jiným než souhlasným názorem za pitomce, idioty, případně i další kategorie, které nelze označit publikovatelnými názvy, je dokladem ubohosti a ztrátou sebekontroly člověka,..."

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=691658

Pokud si člověk přečte diskuzi pod jeho bláboly, a některé reakce na odlišné názory diskutujících, tak musí uznat, že takto sebekritičtí nebyli ani pomýlení soudruzi při prověrkách na počátku tzv. normalizace.

A snad ani nemá cenu hovořit o p. Trizuljjákovi, který v poslední době zmatením uváděných faktografických údajů, za něž se v posledních diskuzích pravidelně mnohým upozorňujícím omlouvá tak zábavným způsobem, že nedávno po jeho příspěvku z 9.12 v 0:19 hod jsem smíchy ani pomalu usnout nemohl, když svou pomatenost vysvětloval slovy: "... ;-D... Děkuji za opravu! Kudla, kdo si má pamatovat..."

Zdroj: https://trizuljak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=691200

0 0
možnosti
Foto

Přeji pěkné pondělní ráno. Mám zde podobné autory, u nichž se rád zastavím a vždy mi něco dají. Asi je nemusím jmenovat, budou to určitě vědět i z toho, že se u nich pravidelně zastavím v diskusi a z toho, jak reaguji. Čtu i řadu dalších, najdu si pěkné věci a potěším se, ale ne vždy umím reagovat a něco napsat.

Moc děkuji za píseň od ASPM Moc pěkný začátek nového týdne

0 0
možnosti

L11u98d20ě21k 62T45o54n58d17r

9. 12. 2018 22:51

Genderové stereotypy v Knížce Ferdy Mravence najdete přímo na webu Karlovy univerzity: https://is.cuni.cz/webapps/zzp/detail/173699/ 8-o

0 0
možnosti

Asi bych se pod vas blog mohl oodepsat kdyby vam to nevadilo.

0 0
možnosti
Foto

Další ráno a další šílený vize

lidi tu ztrácejí respekt, začínaj záhadně mizet,

vlastní pýcha je dohnala, přichází pád

a co mělo přednost mít někoho rád?

Možná měli víc milovat, než vytvářet zlo

stroje nám udávaj řád a já říkám vám...

Neni to výchovou, neni to v rodině, tak kdo za to může?

Pod tlakem médií, pod tlakem facebooku, no to budem čumět.

Děti už nelítaj po venku, sedí jen u netu, a co z nich bude?

To se mi zdá! (skupina Svoloč- Tak se mi zdá);-)

2 0
možnosti
Foto

Tak se mi...chce moc poděkovat :-)...a za ASPMV, co mě vrací do krásy tehle hudebni atmosfery kdysi...poslatVR^ hezkou neděli, Jane:-)

3 0
možnosti

Díky za ASPM - "Pořádný blues" je pořádný blues:-).

1 0
možnosti

Dle mého názoru jste vynikající parta!

Taková VIP elta této blogerské pavlače. Osobně bych přidal ještě famózní blogery MUDr. Šimka a p.t. Vlka.

Vy jste takový Periferní nerv svědomí, který je složen z desítek tisíců unikátních axonů.Svým psaním dokážete vyvolat pocit elektrizace, který se šíří většinou distálně až do periferie. Mám štěstí, že mohu číst unikátní díla těchto významných lidí.

Věřím, že kdyby ještě žil Vilfredo Pareto, tak by vaším přispěním zdokonalil svá díla Derivace a Teorie elit, tedy spíše tu Derivaci.

Jak kdysi říkával Sir Herbert Read - „Elita akumuluje moc, bohatství a volný čas.“ I když ve vašem případě o prvních dvou veličinách nemůže být řeč,, ale s tím volným časem se vážený filozof, zcela jistě trefil.

Zasloužená obrovská karma!

R^ :-)

3 1
možnosti

P.S. Ještě k tomu váženému blogeru Marku Valičkovi. Pište ho prosím správně. V diskuzi se už (a právem) několikrát ozval, proti jeho špatně napsanému jménu.

Děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Karma, protože Jan Spálený.:-)

2 0
možnosti

S uvedenými jmény autorů problém nemám, naopak. Pouze věcná poznámka = Snažím se očítat - případně komentovat, i ty další. Určitě je milé, pokud člověk nalezne sobě identický, hodnotový zdroj. On ovšem, zároveň nese prvek "Nebezpečnosti". Mé názory jsou správné, protože - to píšou i tady! Proto i ty zdroje další, jejichž autoři vycházejí z podobných pozic! Mám pravdu, tak se hovořilo i v TV Barrandov, podobně mluvil Velkokněz, nu a vyslovila se i Máňa u pračky. To nemluvím o tom, že i Josef to potvrdil u 3 piva! Mluvím o modelu, kde přesvědčený přesvědčuje přesvědčeného a pak jsou jednotni v tom, že jsou přesvědčeni ... O tom mne život - Přesvědčil zcela - Typický model letu, tah Slepých ptáků ... :-)

7 1
možnosti

Jemně si poopravuji názor,

Tak toto, občane Bučku, nebylo špatné.

Opravdu ne.

R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články