Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady s vámi musím jen souhlasit, ale lehké to ta matka mít nebude, dokonce když ji přestane dávat peníze, tak riskuje, že ji dcera buď okrade, nebo ji ublíží. Nejlépe by bylo, kdyby jí vyhodila na mráz, ale která matka by to dokázala i když se to jeví jako nejsprávnější řešení, tedy podle mě..

1 0
možnosti

P85a25v44e11l 97V49é25b57r

3. 12. 2018 17:20

To není jenom nejsprávnější, to je totiž jediné možné. Sice kruté (pro matku, dcera nezaslouží soucit), ale až se dcera ocitne na skutečném dně, bez přístřešku, bez peněz, beze všeho - potom možná procitne a začne skutečnou cestu k nápravě.

Vím, o čem píšu.

0 0
možnosti

Kdysi jsem střídal kolegu, po jeho noční směně. Evidentně unavený. Pravil, že musí běžet do města, nakoupit a vařit oběd! Celé to musí udělat tiše, aby neprobudil svou nezaměstnanou dceru! K poledni ji, probuzenou - takto uhostí! Když mi to sděloval - bral jsem to jako žerto bonmot - realita! Podobně příběh - Matka si pořídí dítě, aby měla co ničit ...(Už jsem psal - V socialismu ze mzdy 500 Kč = bydlení u rodičů, rozbité auto = splátkový kalendář , jakákoliv půjčka od otce na RD = písemně + % úroků) ... Zlatí rodičové ! ... :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS