Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlídat si zdraví, ale nezříkat se (aspoň občas ) i radostí ze života. A to ve všech směrech - například i toho tradičního dobrého jídla, Vařím ráda, i když ubírám na cukru, tuku a soli - a proto jsem včera po delší době usmažila parádní koblížky - takové, jak je dělávala naše babička. (Málo sladké, ale se žloutky. A nahoru povidla a tvaroh). Nikdo je již v naší rodině nedělá, když přijdou na návštěvu, chutnají jim. (A máte pravdu, pane Jílku. Politika mě také poslední dobou rozčiluje. Politiků si nevážím, proč jim věnovat tolik drahocenného času?) Dobré ráno... ;-)

1 0
možnosti

Je bezvadné se tak v diskuzi po ránu mezi sebou poplácat po zádech a vzájemně se ubezpečit, jací že jsme to správní hoši.

.

Jen tak dál.

.

:-)

0 0
možnosti
Foto

A nejen hoši, ale i děvčata... Zdravím po ránu. U nás mlha... ;-)R^

2 0
možnosti

Osobně, jsem neustále něčím fascinován. Nápady ke zlepšení všeho, od jinopohlavních brožur, přes všeliké Restarty KSČm , ČSSD, zřídit českou NASA a Zemanův megakanál k tomu! Čím jsem starším, utvrzuji se, že s vyjímkou vědoobjevů již není co vymyslet! Mnozí lidé, pak "Neunesou sami sebe" - sami v nerovnováze - Nezřídka se odsud, rekrutují ti pomahatelé druhým! Je zajímavé, že na to dávno přišli staří Řekové - Čověk "Dvou půlek!. Těla a ducha - Pak Ideál, mít to v harmonii. Aby to fungovalo, je tam nesmírně důležitý atribut - Pohyb! Ten má nekonečné množství projevů. Patří tam, i tvorba zmiňovaných blogerů a reakce, na to jejich sdělené. V kontextu pak říkám, že je to v naprostém pořádku! Souhlasím s nadpisem článku a dodávám to "Chybějící" - Dobré jídlo, dobré zdraví A DOBROU MYSL" ... :-).

1 0
možnosti
Foto

gratulace k tuhému kořínku R^

1 0
možnosti
Foto

Abych nezapomněl, kromě blogu je moc fajn taky Tom Waits, díky!

2 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články