Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mého postdětství se vyprávěla anekdota, jaký že je rozdíl mezi odborníkem a expertem.

Odborník ví všechno o h***nu, zatímco expert ví o všem h**no.

..

Za normálních podmínek bych se neztrapňoval hvězdičkami, protože mnohé „neslušné“ slovo je v daném kontextu přesné, zatímco naopdak v jiných kontextech jsou mnohé „slušné výrazy“ projevem toho nejhnusnějšího, podlidského vyjadřování.

Leč cenzurní i-dnesácký automat mi vrátil nevyhvězdičkovaný příspěvek jako neuložitelný, že se prý s něčím neslučuje; asi s pokryteckou morálkou těch, kteří nechají blogovat a diskutovat trolly, zatímco občas se neautocenzurující diskutéry vyautují mazáním íček. Divná doba.

0 0
možnosti
DL

Taleb je fajn,k poslednej Antifragilite je dobrý Assagioli-Akt vôle.

0 0
možnosti
Foto

R^ Asi ne nadarmo se říká, že cesta je cílR^ A rozdíl mezi specialistou a expertem prý spočívá i v tomto: specialista zná do detailu svůj obor a stále se v něm zdokonaluje, i kdyby bylo předmětem jeho specializace např.,,ouno". Nu, a expert ten ví totéž, ovšem o všem;-)

0 0
možnosti
PK

Trochu jsem se ve vašem výsostně psychologickém blogu ztratil, moje neschopnost a vina. Jen dodám, že v byznysu, odkud přicházím má pojem expert dosud velmi dobré jméno, jak vyznívá z vašeho článku si netroufnu posoudit8-o

0 0
možnosti
JJ

J36a39n 40J73í83l67e36k

8. 11. 2017 12:18

Toho Taleba jsem si musel přečíst dvakrát až třikrát, než jsem mnohému porozuměl. Jinak vás z ničeho neobviňuji. Možná nepíší pro každého dost srozumitelně. I to se stává.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články