Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

počkejte, a četl jste příběhy lidí, co na Me Too píšou? Třeba Češky? Víte, o jaké obtěžování tam konkrétně jde? Když si stařec v kupé rychlíkového vagónu spustí před dvanáctiletou dívkou kalhoty nebo kydž jí najednou hodí ejakulát pod nohy, to je pro Vás evoluční dávání najevo, že žena není neviditelná a může mít dítě, či jak tomu říkáte? Takže ženy mohou být rády za to, že jim někdo strká mobil pod skuni na shodech metra a pořizuje fotky, že se někdo na ně na sedadle v autobusu nalepí tak, že má své stehnou už někde v polovině jejich sedtka a přimáčkne je ke sklu, že jim vedoucí pracovník při rozhovoru v kanceláři nabídne povýšení či prémie za pohlavní styk nebo před nimi zčistajasna rozevře pornočasopis? Každý sice nemá salónní chování a taky nevím, jak jste konkrétně harašil Vy, ale na mě je už tohle trochu moc.

0 0
možnosti
Foto

Asi tak, pane Záturecký... :-(Rv

0 0
možnosti

Mě "dojímají" ženy, které si vezmou výstřih skoro až k pupíku a pak se urážejí, že se jim chlapi nedívají do očí. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Sexuální harašení si zažila každá žena, pokud byla v letech "líbivosti") - a nebyla vzhledem opravdu ošklivá, nebo z nějakého jiného důvodu odpudivá -(hádavá, nepořádná, frygidní, nadmíru panovačná apod). Ale i na takové došlo - vždycky se najde nějaký muž, kterým takový typ ženy vyhovuje. (I když možná později lituje). Projevovat zájem o ženu, byť i poněkud nevhodným, nebo nešikovným způsobem, mužem, který jí aspoň trochu imponuje, každá žena rozpozná a toleruje. Horší už je, když je žena muži - a většinou skupinou mužů,( kteří si v partě víc dovolují), veřejně zesměšňována, shazována kvůlí vzhledu, nebo kvůli svým tělesným proporcím, a podobně. A ještě horší je, když si na ni její nadřízený, většinou starší, ženatý muž, začne dovolovat. Je jí to nepříjemné, ale bojí se tomu bránit, aby se jí za to nemstil .A on si pak začně dovolovat čím dál víc... I to se stává, mnoho žen si to zažilo... To už není nevinné sexuální "harašení", i když to tak zpočátku vypadalo, ale drzé obtěžování a zneužívání pozice nadřízeného vůči podřízené. (Samozřejmě není vyloučeno že se tak někdy chová i žena vůči svému podřízenému muži, příp.mladíkovi). I to se stává... Vzpomínat ale na záležítosti 30 let staré, je i v tomto případě směšné. Jo, vylíčil jste, pane Jílku, situaci čistě z mužského hlediska, ale věřte, že ani žena (byť pěkná, vzbuzující pozornost mužů)., to nemá vždycky v životě lehké... Ale ty "harassmenské aféry", jaké se dějí od nás směrem "západ," jsou pokrytecké, trapné a směšné, odsuzuji je zrovna tak jako Vy... :-/Rv

0 0
možnosti

J55a95n 15J46í62l22e87k

3. 11. 2017 9:38

Paní Pantlíková, věř'te mi, že je mi někdy až trapně, když sleduji ty "mladíky", co by sami ženskou neoslovili, ale ve skupině jsou mužní jak Marlon Brando. :-) A také vím, že jsou muži, co zneužívají svou pozici. Protože nic jiného než tu pozici nemají. Ale jsem rád, že souhlasíte se mnou, že ty ženy, co se dovolávají té slušnosti po třiceti a více letech jsou spíše k politování, než k odsouzení.

2 0
možnosti
Foto

R^

Mám na to stejný názor. Možná je to vytahování letitých "doteků určitá módní vlna, která se určitě rychle přežene.

Stejně vnímám i do značné míry neuspokojenou mužskou ješitnost, když chlap začíná být neviditelný, ale co s tím naděláme. :-)

0 0
možnosti

Tak bacha!

Británie:

Hysterie kolem sexuálního harašení dosahuje fantasmagorických rozměrů. Britský ministr obrany Michael Fallon rezignoval, protože ho obvinila nějaká novinářka, že jí v roce 2002 sáhl na koleno.

Jak se asi musejí řehtat muslimové, dočasně umístění v zemích euroatlantické "civilisace"!

0 0
možnosti

Souhlasím s vámi stoprocentně! A karma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články