Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Souhlasím s Vámi, že autor dokáže pěkně vyděsit svým "chováním" a nenávistí. Ale pořád bych se to snažil držet oddělené, že prostě jako terapeut může části pacientů vyhovovat.

0 0
možnosti
KN

"Socani" za Vaše selhávání nemohou, přijměte svou osobní odpovědnost.

Zkuste vidět svět jako barevný, pestrý a nikoliv přes dětinskou jednostrannou umanutost.

0 0
možnosti
Foto

V podstatě máte, pane Jílku, pravdu, ale se vším co píšete, souhlasit nemohu. Souhlasím s tím, že "pýcha předchází pád" (staré přísloví" a dodám ještě AROGANCE, A toho jsme si zažili dost za vlád ODS s ostatními. A také s tím, že čím více je zákazů, tím je více přestupků. Nějaké příkazy a omezení být musí, ale jenom tam, kde je to nutné... Jinak si každý demokracii může vykládat tak, jak se mu dobře právě hodí. A také s tím, nemáte pravdu, že se ČSSD s Ano dala do koalice. Vždyť víte, žeto nebylo "z plezíru". jinou volbu tehdy neměli. Sestavování vlády bylo těžké. A Babiš se tehdy choval úplně jinak než dnes. A pa - čiší z vás, pane Jílku, zaujatost proti socialistům, kritizujete je a zesměšňujete - u jiných jste tolerantnější. Už jenom to, že pro ně unestále používáte pejorativní název "socani". Je to trapné... V ČSSD samozřejmě nejsou samí andělé, zrovna tak, jako v jiných politických stranách, ale Vaše ZAUJATOST proti této straně je řehlédnutelná. K vám bych na radu koho volit rozhodně nešla. To bych raději zůstala alibisticky doma a nechala bych to na jiných. :-/Rv

2 1
možnosti
Foto

Oprava: ... Vaše ZAUJATOST vůči této straně je nepřehlédnutelná... Díky. R^

0 1
možnosti
BM

Jasně, chce to zase Klause, Topolánka, Nečase i s Nečasovou , Dalíka, Janouška, Ritiga a přibrat do party Kalouska a konečně bude zase líp ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
AB

A60d87a26m 78B88í92l83e50k

5. 5. 2017 7:16

parádní článek, taky mách těch stále nových zákonů. novelizací, zákazů, příkazů, pravidel, vyhlášek a všech buzrací plné zuby. Vzhledem k tomu, že pocitově to mám hodně podobně jako autor, bych taky rád někdy ve svobodné společnosti, ale obávám se, že to asi v dohledné době není reálné... Jo a autore - existují Svobodní, kteří, věřte mi, určitě vyhovují Vaší nátuře více než ODS.

1 0
možnosti
RH

No, k Vám bych teda na tu psychoterapii rozhodně, po přečtení tohoto článku, nešel!!!

2 0
možnosti
AK

Smrt socialismu! Doma bych volil Moravany, ale ODS je asi take ok.

1 0
možnosti
KN

Koukám, že tato země je plná multimilionářů, tedy "momentálně, dočasně, na chvíli" indisponovaných, kteří volí partaj "svých" zájmů, resp. zájmů tunelářů, kmotrů, bohatých atd.

Což tito momentálně indisponování multimilionáři nejsou, ale evidentně brzy budou.

0 0
možnosti
JH

J44i97ř62í 20H51r13b61e76k

4. 5. 2017 17:11

Vcelku naprostý souhlas... jen s tou ODS mi přijde, že vyháníte čerta ďáblem. Historicky jasně ukázali komu dají přednost, jestli lobbistům nebo voličům a teď nedávno u těch tanečků kolem registru smluv potvrdili, že se vůbec nepoučili.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS