Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neovlivňuje jednání a myšlení člověka i to, že se celoživotně stýká s nespokojenými, trvale frustrovanými lidmi, jejichž frustrace si zavinili sami, jejich povaha? Pokud je tomu tak, vím, že za to nemohou, je to daň jejich povolání - pomáhat lidem. :-/

1 0
možnosti
JH

Výborný článek, děkujiR^.Někdy mi jde hlava kolem z těch místních názorů, tak díky za každý podobný článek, třeba to pomůže někomu si vše srovnat v hlavě.

2 0
možnosti
MB

Vaše příspěvky očítám rád, protože z nich vyzařuje to přirozené - "Nepíšete to Vy, ale život samotný" ... Podobně já pracuji celý život s lidmi. Obecně říkám, že na mé práci ani není tak zajímavá ta podstata samá, ale možnost vidět ty konkrétní lidské osudy. Je obrovská shoda - "Mít se lépe a být šťasným ". Ona okamžitě končí, ve způsobu realizace. Je spousta lidí, jejichž životním programem je - nemít žádný program ! Jejich cílem života - je trpět ! Množina lidí, kteří se svou nespokojeností -jsou spokojeni ! Jsou obětí a získali důkaz svého tvrzení ! Pořád přece tvrdili, že doba je k ničemu. Měli pravdu - důkaz zde - nedaří se jim .... Pak se i sdružují - Sedí skupina ztroskotaných - zadlužených .... Besedují - Všechno je to na nic - I Jarka to říkala, Josef to rovněž potvrdil ... ! Nejsem sám - Slepá cesta ... :-)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS