Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J93a95n 17J36í35l85e17k

3. 9. 2016 15:55

Lidé se mohou změnit. Bohužel jen někteří, za opředpokladu, že projdou tou korektivní zkušeností a změní chování. Se změnou chování se mění i lidé. Jejich poznání a psychické nastavení. K lepšímu, nebo i horšímu. :-):-)

1 0
možnosti
PS

„Existujídvě věci, které mě udivují a naplňují úžasem – hvězdnáobloha nad námi a mravní zákon v nás!“ » Immanuel Kant.

Takže souhlas s Vámi, přeměny jsou možné. Stačí si posílit sebedůvěru a dít důvěru. Třeba ve volbách, za měsíc tak můžeme pohnout kormidlem politiky. Zvednout se ze židle a jít volit. A dát hlas jen NEparlamentním stranám, tím dáme výpověď neschopným chlapcům, kteří nás přivedli tam, kde jsme. Jejich miliony Kč věnované na volební kampaň (sliby ... chyby) tak protečou bez užitku a přeměny je uskuteční.

Do7. a 8.10.2016 se dejme dohromady a všichni jděme k volbám. A dámehlas jen NEparlamentním stranám. Tohle je jediná zákonnámožnost, jak jim dát výpověď. Všem, kdož za posledních 26 letnás přivedli tam, kde jsme.

Pokudněkdo neví komu věřit, viz http://www.stranazdravehorozumu.cz/ - v koalici:

NEILEGÁLNÍ IMIGRACI – PENÍZE RADĚJI PRO NAŠE LIDI - volebníčíslo 67!

0 0
možnosti
JL

Někteří lidé se chovají nemorálně, neeticky. Ale když se podíváme , jak funguje ten náš Boží (!) svět, dělají vlastně to, co zvířátka, počínaje mikroby nebo viry. Kdo přijde dřív, ten první sežere, silnější vytlačuje slabšího. Opice ukradne, co vidí.Chytřejší a rychlejší opice často vyhrává. Stejně človíček stvořený k obrazu Božímu. Asi proto není možno člověka převychovat, jak si naivně mysleli komunisti. Bude prostě krást a podvádět navždy, jak to dělají zvířátka od těch nejjednodušších. Co jsou mimikry jiného než podvod? :-)

0 0
možnosti
PS

Starý indián vyprávěl vnukovi o věčném boji dvou vlků vnás. Jeden se jmenuje ZLO a nese v sobě hněv, závist,žárlivost, smutek, chtivost, aroganci, lež, faleš, pýchu. Druhý se jmenuje DOBRO a v něm najdeme radost, mír, lásku,naději, vyrovnanost, pokoru, laskavost, velkorysost, soucit avíru. Chlapec zamyslel a ptal se starce: ,,Řekni mi,prosím, který z vlků vyhraje?“ A moudrýindián odpověděl: “Ten, kterého víc krmíš."

Takže se nebavme o nemorálních, nenormálních lidech...R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články