Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

R^ naučit se říkat "ne" je velmi těžké, ale tak osvobozující...díky za článek.

0 0
možnosti
Foto

Ona ta závislost ve vztazích je docela problém. Jsme vychováváni k tomu, že musíme někoho mít. Člověk žijící sám je často vnímán jako podivín nebo chudák, co si ani neumí najít partnera. Partnerství vnímáme víc jako vlastnictví než jako skutečné partnerství. Touha po pouhém sdílení se pak z takového vztahu vytrácí a chceme vlastnit víc a víc. Rada Nepište člověku, který podlehl závislosti vztahu je jako říci silnému kuřáku, Nekuř. Takový člověk musí nejdřív poznat sám sebe. Zjistit, co je pro něj důležité, po čem vlastně skutečně touží a pak přestane rady i potřebovat.

1 0
možnosti
JH

autor má už dost těch řečí , ale nemá s kým mluvit a tak píše, píše a píše o tom, jak by řekl ne...nemá ale komu

0 3
možnosti
JJ

J62a53n 45J49í70l61e93k

7. 8. 2016 20:28

Jo jo , mistře Hummele jste takový vědoucí. Ale málo :-)

0 0
možnosti
Foto

R^R^

Je těžké dát někomu vše řešící správnou radu. Navíc bez znalosti obou zúčastněných. Můžete však být prospěšný nečekaně: oba si vás mohou vybrat jako hromosvod svých problémů a udobřit se. Třeba... :-)

0 0
možnosti
JN

Před lety jsem měla známé, manžele, kteří se děsně rozhádali. Navštívili poradnu, nejprve každý zvlášť, pak společně... napětí bylo hutné. Jednoho dne paní "prolomila ledy" a sdělila manželovi: "ta terapeutka je fakt divná..." "že jo? mě taky přijde úplně mimo" no a tak se stalo, že začli společně nadávat na terapeutku a bylo po problému :D

0 0
možnosti
ES

K tomu není co dodat. Velmi inspirující.:-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články